NYHET!
Enskilda samtal

Som sjuksköterska och barnmorska har jag utbildats i motiverande samtal och det tillsammans med mina erfarenheter gör att jag kan erbjuda dig/er individuella samtal.
  • Efter barnet är fött kan många tankar komma. Att få barn är en förändring som inte alltid upplevs så positiv som man önskat. Andas Mamma erbjuder enskilda samtal där du som kund får tips och råd om hur du kan tänka för att hitta en balans i det nya livet. Maila oss för mer information och tidsbokning.
  • Efter att arbetat med profylaxkursen i 7 år så vet jag att du genom att träna upp din metala styrka kan göra underverk.Det kan handla om det privata livet alt. ditt yrkesverksamma liv eller både och. Exempel på vad dina tankar kan handla om. "Jag har svårt att att prioritera vart mitt fokus ska ligga, jag har ständigt dåligt samvete för något"."jag vet vad jag vill men får inte riktigt till det" eller " jag vet vart jag vill men hur når jag dit?".
Jag är din mentala PT (personliga tränare). Precis som när jag bedriver mina kurser inom profylax är jag rak och ibland brutalt ärlig. Jag tror på det konceptet och vet efter att arbetat med mental träning i 7 år att det fungerar!

Bokning: Bokning sker via mail info@andasmamma.se. Vi kommer sedan överens om en tid som är ledig och passar båda parter. Faktura via mail. Kostnadsförslag efter maikontakt då jag fått mer  information om vilket typ av samtal du vill ha och hur dina funderingar går.